Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πάμε για Κέρδη... Πάμε ταμείο?? by Τζανος

Με 1/3 επίδοση έκλεισαν χθες οι αποδόσεις μου... Καθώς έπιασα το over της Αλμερίας με την Εσπανιόλ (σκορ 3-2). Στα άλλα παιχνίδια δυστυχώς οι ομάδες της Γαλλίας για ακόμα μια φορά (σε μένα), δεν με εντυπωσίασαν καθώς στο παιχνίδι της Μπρεστ με τη Νανσί αναδείχθηκε νικήτρια η γηπεδούχος ομάδα με σκορ 2-1(το είχα παίξει x), και το Λανς-Βαλενεσιέν ήρθε ισόπαλο 1-1(το είχα παίξει 1) 



Για σήμερα θα προτείνω άλλα τρία παιχνίδια για τα στοιχηματικά δελτία του ΟΠΑΠ. Θα σταθώ μόνο στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, του οποίου τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:00... Έχουμε και λέμε λοιπόν:



  1. 382. Μπρέσια-Μπάρι               Το βλέπω 1                   Απόδοση 1,95
  2. 384. Πάρμα-Φιορεντίνα             Το βλέπω x                   Απόδοση 2,90
  3. 385. Τζένοα-Μίλαν                    Το βλέπω over             Απόδοση 1,85
Απόδοση: 10,461

Δεν ακουμπάω καθόλου το ντέρμπι στο 413. Ίντερ-Ρόμα... Αν και θα το έβλεπα προς τον 1


Εξήγηση Αγώνα




382. 
Η Μπρέσια παίζει με το Μπάρι, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς, αφού βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας χάνουν-κερδίζουν (4-2-5), ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός χάνουν πολύ μεγάλο μέρος από την δυναμικότητά τους (1-2-8). Χαρακτηριστικό είναι, πως την δεδομένη στιγμή οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς την ίδια φόρμα (1-1-4). Μοιρασμένα τα αγωνιστικά νέα, αφού από τους γηπεδούχους εκτός είναι ο αμυντικός Νταλαμάνο και ο μέσος Κόρντοβα, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι αμυντικοί Μπελμόντε, Μασιέλο και ο επιθετικός Μπαρέτο. Η παράδοση λέει (10-17-5), δείχνει η Μπρέσια να πιστεύει περισσότερο στην παραμονή... (Οπότε ο 1 δείχνει αρκετά καλός)

Υπενθυμίζω πως οι Αποδόσεις είναι μόνο για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κουπόνι