Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Προτάσεις Σαββάτου από vasgewrgiou

Μια πεντάδα θα δώσω σήμερα,απλά και όμορφα,και ας επιλέξει ο καθένας μόνος του....


1.Τσέλσι 19 : 30 Φούλαμ
Η Τσέλσι συναντά την Φούλαμ σε ένα δυνατό παιγνίδι εντυπώσεων και τακτικής. Οι δύο ομάδες είναι δυνατές, η μία πρώτη με πτωτική πορεία και η άλλη η δεύτερη με ανοδική. Τελικά συναντιούνται κάπου στη μέση, προτείνω U από κάθε ομάδα και πολλές ευκαιρίες και φάσεις.
2-3 goal 2.05


2. Λιβερπουλ 17 : 00  Σαουθάμπτον
Το άλλο παιγνίδι είναι αυτό της Λίβερπουλ με την Σάουθαμπτον, ένα παιγνίδι που αν δεν υπάρχουν εξαιρετικά απρόσμενα γεγονότα το σκορ θα κυμανθεί στα 2 με 3 γκολ. Η γηπεδούχος έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την νίκη, λόγω ονόματος, φανέλας και φόρμας και να σκοράρει τα περισσότερα γκολ.
1 ημίχρονο/1 τελικό στο 2,40

3. Νιούκαστλ 17 : 00 Χαλ
Η Νιούκαστλ δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της και πλέον η διοίκηση στάζει μέλι για τον προπονητή της Alan Pardew καθότι νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική την Άστον Βίλα εκτός και έχει σερί 2 νικών.Αντίθετα η Χαλ έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα ενώ εκτός εμφανίζεται αδύναμη έχοντας 2 ήττες σε 2 ματς.Στηρίζουμε έδρα.
Άσος στο 1,83

4. Αμβούργο
16 : 30

Βέρντερ Βρέμης

Το Αμβόυργο έχει 1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 ήτες τις πρώτες αγωνιστικές μην έχοντας ξεκινήσει καλά.Από πάνω του στη βαθμολογία είναι η Βέρντερ η οποία έχει 2 νίκες και 3 ήττες.Και οι 2 ομάδες δεν έχουν αρχίσει καλά ενώ το τελευταίο αποτέλεσμα του Αμβούργου εκτός έδρας με τη Ντορτμουντ το περασμένο Σάββατο (6-2) οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον πρώην πλέον προπονητή Fink και τη θέση του πήρε ο coach της δεύτερης ομάδας Cardoso.H προιστορία των 3 τελευταίων ετών στην έδρα του Αμβούργου είναι υπέρ των γηπεδούχων με 2 νίκες πέρυσι και το 11' με 3-2 και 4-0 αντίστοιχα και μία ήττα 1-3 το 12'.Το Αμβούργο πρέπει να κερδίσει.
Άσος στο 1,95

5. Βαγιαδολίδ
23 : 00

Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Βαγιαδολίδ δε φαίνεται ικανη να βάλει φρένο στην τρελή πορεία της Ατλέτικο, που έρχεται με φόρα από τον θρίαμβο επί της Ζενίτ. Η παράδοση αλλά και οι φετινές εμφανίσεις υποδηλώνουν διπλό και over, αλλά λόγω της φοβερής ψυχολογίας και φόρμας των φιλοξενούμενων θα τολμήσω το διπλό και στο ημίχρονο και στο τελικό λόγω της απόδοσης στο 2,45, παρά το γεγονός ότι η Βαγιαδολίδ έχει τέσσερα σερί Χ στο ημίχρονο. Το σερί βέβαια πρέπει να σπάσει κάποια στιγμή και σήμερα είναι η ευκαιρία. 
2 ημίχρονο/2 τελικό 2.50
over 2.5 2.00

--------------------

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κουπόνι